• 1920x400

Pengontrol Nirkabel kanggo PS4, Pengganti Pengontrol PS4 kanthi Baterei Isi Ulang 1000mAh Baterei (Emas)

Katrangan singkat:

1.Pengontrol Coklat Pihak Ketiga】 Iki minangka pengganti p-s4 pihak katelu, dudu pengontrol resmi.Pengontrol nirkabel LITTJOY kompatibel banget karo P-S4/Slim/P-S4 Pro/Android OS/PC(Win7/8/8.1/10).Jam dolanan game sing nyenengake kanthi genggeman sing dirancang kanthi ergonomis.

2.Pengalaman Game Immersive sing Apik】Pengontrol presisi ditingkatake kanggo nawakake kontrol pemain kanggo kabeh game ing konsol game.Kontroler Nirkabel dilengkapi speaker lan jack headset sing dibangun, nyedhiyakake sawetara pilihan audio anyar ing tangan pamuter.Jack audio 3.5mm nawakake solusi audio pribadi sing praktis kanggo tukang game sing pengin ngrungokake game kanthi pribadi.

3.Kontrol Getaran & Gerakan Ganda】Motor dobel terpasang ing PS4 coklat remot kontrol, dilengkapi teknologi pengontrol joystick PS4 kejut dobel, nawakake pengalaman game asli ing game favorit.Sistem kontrol gerakan sing sensitif banget ngrasakake saben gerakan lan karakter sampeyan uga obyek ing game bakal obah lan reaksi nalika sampeyan ngiringake, push lan goyangake pengontrol game PS4 nirkabel.

4.Baterei Isi Ulang 1000 mAh sing dibangun】Pengontrol ps-4 iki nduweni baterei sing bisa diisi ulang 1000 mAh.Iku mung perlu ngisi kanggo 2 jam kanggo nyedhiyani 8-10 jam wektu game.

5.Hadiah Khusus lan Apik banget】Pengontrol ps4 nirkabel bisa dadi hadiah paling apik kanggo ulang tahun kanca lan festival apa wae, kayata Halloween, Thanksgiving, Natal, lsp.


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    1.AllowEEN THEME DESIGN PIHAK KETIGA PENGENDALI NIRKABEL: Iki minangka panggantos pihak katelu dudu pengontrol resmi,Pengontrol ps4 gaya halloween ireng ndhukung game populer sing luar biasa.Iku kompatibel karo kabeh sistem Windows kayata Win 7/8/9/10/XP/Vista, etc.

    2. HIGH-FIDELITY WIRELESS AUDIO lan UPGRADE kanggo 1000mAh BATERAI LIFE: Akselerometer terpadu lan gyroscope duwe sensitivitas dhuwur, kang luwih nyaman kanggo terus kanggo dangu.Sauntara kuwi, pengontrol ps4 nirkabel mung mbutuhake wektu ngisi daya 2,5 jam lan wektu dolanan nganti 10 jam.

    3.A GREAT Immersive GAMING EXPERIENCE: New Lip Prints Black PS4 controller nambah port audio 3,5 mm, speaker dibangun ing sing njagong ing controller, digunakake utamané minangka liya kanggo nambah kecemplung pamuter tanpa ngganggu kulawarga utawa kanca sak kamar. .

    4.Material sing luwih apik kanggo TOMBOL lan JOYSTICK Nawakake KENYAMANAN GAMING MAKSIMUM: Sawise dites kanthi ketat, tombol lan joystick ps4 bisa digunakake nganti siji yuta kaping.Kontroler game ps4 nirkabel dirancang kanthi ergonomis kanthi joystick asimetris, sing bisa ngilangi rasa kesel otot nalika gabung karo jempol.

    5. HADIAH SURPRISE kanggo kanca lan bocah-bocah: Kontroler ps4 nirkabel bisa dadi hadiah paling apik kanggo ulang tahun kanca lan festival apa wae, kayata Halloween, Thanksgiving, Natal

    图片6
    6

    Kepiye cara masangake menyang P4/P4 Pro/PC(Win7/8/8.1/10)?

    P4: Sambungake pengontrol menyang konsol P4 liwat kabel USB nalika pengontrol mati. Lampu pangisi daya kuning urip banjur pencet terus tombol "P4" kanggo masangake.

    PC:(1) Sambungake pengontrol menyang kabel USB PC lan digunakake minangka pengontrol kabel.

    (2) Sambungake controller menyang Notebook liwat tombol Share lan tombol PS.

    Fitur

    csdfd

    图片1

     图片2

    Nganyarke Layout

    Pengontrol gamepad P4 digawe kanggo pengalaman game sing apik banget.Tata letak optimized saka tombol lan sensitivitas dhuwur dual analog kelet bisa nambah akurasi wektu kritis, lan menakake game nalika ngurangi wektu nanggepi.

    D-pad presisi dhuwur

    Pengontrol gamepad P4 digawe kanggo pengalaman game sing apik banget.Tata letak optimized saka tombol lan sensitivitas dhuwur dual analog kelet bisa nambah akurasi wektu kritis, lan menakake game nalika ngurangi wektu nanggepi.

    Akurasi Control Trigger

    Wangun lan sensitivitas pemicu wis meningkat kanggo luwih operate, ngirim apa sing arep ing game.

     

    Fitur

    图片3 图片4 图片5

    Tombol SHARE

    Tombol SHARE nggampangake interaksi sosial kanthi video gamelan cepet lan unggahan layar

    Pad Tutul Sensitif

    Pad tutul sing ndhukung multi-tutul mbukak kemungkinan gameplay anyar, pengontrol game premium kudu diduweni kanggo pemain nyata.

    Umpan Balik Dual.kejut

    Kontroler bisa menehi umpan balik geter cepet pas wektune nalika game nemoni serangan lan tabrakan amarga 2 motor kejut sing dibangun.

    Seneng seneng-seneng game multiplier

    图片7

    katrangan produk

    Fitur utama: 1.Fungsi Nuduhake: Muter game kanthi cara sing menarik, nuduhake wayahe klip video utawa gambar sing paling nyenengake kanthi tombol siji-klik.2.Supper Kompatibel: Bisa ing PS4/PS4 pro/Slim/Android/PC, muter game favorit karo controller game iki.3.Kontrol Akurasi: Teken analog sing ditingkatake & tombol pemicu, tetep ngontrol saben gerakan.4.Long Time Play: Gamelan terus-terusan nganti 10 jam kanthi baterei 800mAh sing dibangun sawise kebak.5.Sensor Gerak: Ndhukung game kanthi sistem sensor 6 sumbu, seneng game sing luwih nyenengake.6.Audio Jack: Dibangun ing 3.5mm stereo Jack, seneng game ing dimension.7 anyar kabèh.Port extension bisa diisi nganggo pangisi daya pengontrol ps4.
    Cathetan: 1. nalika nangani ora normal, bisa direset kanthi mencet tombol reset konco controller.2.Kontroler ps4 nirkabel minangka merek pihak katelu, Ora Produk Asli saka SONY.3.Mangga muter game nalika ngisi daya.Paket
    Isi: 1 xPS4 Controller; 1 x Kabel USB; 1 x User Manual


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita