• 1920x400

Profesional ing Repair controller kanggo asli Sony Playstation, Xbox lan Nintendo Controllers

Kita duwe tim profesional kanggo ndandani Original Playstation 3 Controller, Playstation 4 Controller lan Playstation 5 Controller;Pengontrol Xbox asli lan pengontrol Xbox 360, Pengontrol Nintendo Switch Pro lan Pengontrol Nintendo Joy-con.Kita ora mung ndandani pengontrol sing rusak nanging uga bisa mbantu ndandani pengontrol kanthi ngganti cangkang anyar lan nggawe anyar.Rega saka 8usd-15usd.

Carane kita bisa?

1. Pelanggan tanggung jawab kanggo ngirim pengontrol sing rusak kanggo kita, banjur kita bakal miwiti ndandani pengontrol, nalika kita rampung ndandani pengontrol, kita bakal nggawe invoice banjur pelanggan mbayar biaya ndandani, nalika entuk pambayaran ndandani, kita bakal ngatur pengontrol dikirim bali menyang pelanggan, sak proses, kabeh biaya kapal lan biaya reresik adat kudu dibayar dening pelanggan.Lan kita uga bisa mbantu ngrampungake reresik khusus kanggo barang kasebut.

2. Babagan pengontrol sing rusak angel didandani utawa ora bisa didandani, kita bisa ngirim motherboard bali menyang pelanggan utawa bisa ngirim pengontrol maneh menyang pelanggan, sing ora bakal ngisi biaya pelanggan.

Garansi kita

Kanggo pesenan sadurunge, kita mesthi bisa njamin 85% -92% pengontrol didandani kanthi apik lan bisa digunakake kanthi apik.