• 1920x400

Pengontrol Nirkabel PS4, Nganyarke Remot Gamepad sing Bisa Diisi Ulang kanggo Playstation 4/Slim/Pro Console/Game PC kanthi Kejut Ganda, Pad Tutul lan Cap Jempol Jempol Kabel USB (Biru)

Katrangan singkat:

1.Gamepad Model Anyar - Desain khusus kanggo ps-4.Penampilan anyar sing ditingkatake, warna sing apik lan desain tombol transparan cocog kanthi harmonis, ngidini sampeyan duwe gamepad sing beda.Iku uga entheng lan mung (0,47) LB.Dicekel nganti suwe, ora bakal kesel.

2.Fungsi Kompatibilitas Wide & Nganyarke - BRHE Wireless remote controller kompatibel karo PS-4/PS-4 pro/Slim lan game PC, sing bisa seneng game ing platform beda.Kanthi fungsi TURBO, sampeyan bisa entuk akurasi target sing luwih dhuwur lan pengalaman sing luwih apik ing game esports FPS.

3. Urip baterei dawa & Ngisi daya cepet - PS-4 controller dibangun ing 850 mAh baterei polimer lithium saka bahan awet, Cukup ngisi kanggo 2 jam kanggo nyedhiyani 8-10 jam wektu game.Bisa ngisi daya kanthi stasiun pangisi daya utawa kabel USB kanthi cepet.Seneng game karo kanca-kanca kapan wae.

4.High-Sensitive & Dual Getaran - Responsif lan Gamelan analog kelet lan tombol pemicu meh ora ana lag input lan drift.Fungsi sensor kejut lan gravitasi ganda sing dibangun, pengontrol ps-4 menehi getaran sing beda lan pengalaman game sing luwih nyata.

5. Pengalaman Gameplay sing luwih apik - Kanthi touchpad multifungsi, sambungan Bluetooth sing stabil, jack headphone 3.5mm, lampu LED, geter dual sing kuwat lan fungsi liyane, nambah akurasi lan kesenengan game.A kudu-kudu kanggo pemain nyata.


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    1.AllowEEN THEME DESIGN PIHAK KETIGA PENGENDALI NIRKABEL: Iki minangka panggantos pihak katelu dudu pengontrol resmi,Pengontrol ps4 gaya halloween ireng ndhukung game populer sing luar biasa.Iku kompatibel karo kabeh sistem Windows kayata Win 7/8/9/10/XP/Vista, etc.

    2. HIGH-FIDELITY WIRELESS AUDIO lan UPGRADE kanggo 1000mAh BATERAI LIFE: Akselerometer terpadu lan gyroscope duwe sensitivitas dhuwur, kang luwih nyaman kanggo terus kanggo dangu.Sauntara kuwi, pengontrol ps4 nirkabel mung mbutuhake wektu ngisi daya 2,5 jam lan wektu dolanan nganti 10 jam.

    3.A GREAT Immersive GAMING EXPERIENCE: New Lip Prints Black PS4 controller nambah port audio 3,5 mm, speaker dibangun ing sing njagong ing controller, digunakake utamané minangka liya kanggo nambah kecemplung pamuter tanpa ngganggu kulawarga utawa kanca sak kamar. .

    4.Material sing luwih apik kanggo TOMBOL lan JOYSTICK Nawakake KENYAMANAN GAMING MAKSIMUM: Sawise dites kanthi ketat, tombol lan joystick ps4 bisa digunakake nganti siji yuta kaping.Kontroler game ps4 nirkabel dirancang kanthi ergonomis kanthi joystick asimetris, sing bisa ngilangi rasa kesel otot nalika gabung karo jempol.

    5. HADIAH SURPRISE kanggo kanca lan bocah-bocah: Kontroler ps4 nirkabel bisa dadi hadiah paling apik kanggo ulang tahun kanca lan festival apa wae, kayata Halloween, Thanksgiving, Natal

    图片1 图片2 图片3 图片4

    * Tombol Gaming Sensitif lan Sampurna

    * Giroskop 6 sumbu sing dibangun, menehi pengalaman game sing sampurna

    * Speaker sing dibangun lan Jack Audio 3.5mm

    * Ndhukung fungsi geter game

    * Kompatibel banget karo konsol PS-4/ Pro/ Slim lan game PC

    图片5 图片6

    Sambungan Konsol PS4
    1. Langkah 1: Uripake konsol PS4 lan sambungake karo pengontrol PS4 (negara mati) kanthi nggunakake kabel USB.
    2. Langkah 2: Pencet tombol Ngarep, lan indikator bar lampu LED RGB sumunar.Nalika sambungan sukses, bar lampu LED bakal tansah urip.
    3. Langkah 3: Copot kabel USB, lan sampeyan bisa seneng game karo controller nirkabel liwat teknologi Bluetooth.

    Daya mati: Pencet tombol Ngarep kanggo 10 detik, banjur controller bakal mati.
    Sambungake maneh: Pencet tombol ngarep, pengontrol PS4 bakal nyambung kanthi otomatis menyang konsol tanpa kabel USB maneh.
    Sambungan Android / IOS13 / PC
    1.Step 1: Nguripake bluetooth piranti.
    2. Langkah 2: Pencet terus tombol SHARE lan HOME ing wektu sing padha kanggo 3-5 detik, lampu indikator bakal kerlip cepet.
    3. Langkah 3: Pilih "DUALSHOCK 4 Wireless Controller"/"Wireless Controller" ing dhaptar Bluetooth.Lampu indikator bakal tansah urip kanggo nuduhake sambungan sukses.
    Wigati: PC kudu nginstal driver kanggo nggunakake pengontrol nirkabel.

    图片7


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita