• 1920x400

Pengontrol Nirkabel PS4, Nganyarke Remot Gamepad sing Bisa Diisi Ulang kanggo Playstation 4/Slim/Pro Console/Game PC kanthi Kejut Ganda, Pad Tutul lan Cap Jempol Jempol Kabel USB (Biru)

Katrangan singkat:

1.Gamepad Model Anyar - Desain khusus kanggo ps-4.Penampilan anyar sing ditingkatake, warna sing apik lan desain tombol transparan cocog kanthi harmonis, ngidini sampeyan duwe gamepad sing beda.Iku uga entheng lan mung (0,47) LB.Dicekel nganti suwe, ora bakal kesel.

2.Fungsi Kompatibilitas Wide & Nganyarke - BRHE Wireless remote controller kompatibel karo PS-4/PS-4 pro/Slim lan game PC, sing bisa seneng game ing platform beda.Kanthi fungsi TURBO, sampeyan bisa entuk akurasi target sing luwih dhuwur lan pengalaman sing luwih apik ing game esports FPS.

3. Urip baterei dawa & Ngisi daya cepet - PS-4 controller dibangun ing 850 mAh baterei polimer lithium saka bahan awet, Cukup ngisi kanggo 2 jam kanggo nyedhiyani 8-10 jam wektu game.Bisa ngisi daya kanthi stasiun pangisi daya utawa kabel USB kanthi cepet.Seneng game karo kanca-kanca kapan wae.

4.High-Sensitive & Dual Getaran - Responsif lan Gamelan analog kelet lan tombol pemicu meh ora ana lag input lan drift.Fungsi sensor kejut lan gravitasi ganda sing dibangun, pengontrol ps-4 menehi getaran sing beda lan pengalaman game sing luwih nyata.

5. Pengalaman Gameplay sing luwih apik - Kanthi touchpad multifungsi, sambungan Bluetooth sing stabil, jack headphone 3.5mm, lampu LED, geter dual sing kuwat lan fungsi liyane, nambah akurasi lan kesenengan game.A kudu-kudu kanggo pemain nyata.


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    1.AllowEEN THEME DESIGN PIHAK KETIGA PENGENDALI NIRKABEL: Iki minangka panggantos pihak katelu dudu pengontrol resmi,Pengontrol ps4 gaya halloween ireng ndhukung game populer sing luar biasa.Iku kompatibel karo kabeh sistem Windows kayata Win 7/8/9/10/XP/Vista, etc.

    2. HIGH-FIDELITY WIRELESS AUDIO lan UPGRADE kanggo 1000mAh BATERAI LIFE: Akselerometer terpadu lan gyroscope duwe sensitivitas dhuwur, kang luwih nyaman kanggo terus kanggo dangu.Sauntara kuwi, pengontrol ps4 nirkabel mung mbutuhake wektu ngisi daya 2,5 jam lan wektu dolanan nganti 10 jam.

    3.A GREAT Immersive GAMING EXPERIENCE: New Lip Prints Black PS4 controller nambah port audio 3,5 mm, speaker dibangun ing sing njagong ing controller, digunakake utamané minangka liya kanggo nambah kecemplung pamuter tanpa ngganggu kulawarga utawa kanca sak kamar. .

    4.Material sing luwih apik kanggo TOMBOL lan JOYSTICK Nawakake KENYAMANAN GAMING MAKSIMUM: Sawise dites kanthi ketat, tombol lan joystick ps4 bisa digunakake nganti siji yuta kaping.Kontroler game ps4 nirkabel dirancang kanthi ergonomis kanthi joystick asimetris, sing bisa ngilangi rasa kesel otot nalika gabung karo jempol.

    5. HADIAH SURPRISE kanggo kanca lan bocah-bocah: Kontroler ps4 nirkabel bisa dadi hadiah paling apik kanggo ulang tahun kanca lan festival apa wae, kayata Halloween, Thanksgiving, Natal

    图片8 图片9

    BRHE Wireless Controller kanggo PS4/Pro/Slim/PC Aksesoris

    Dwi Geter

    Dibangun ing dual fungsi kejut lan gravitasi sensor, menehi geter beda lan pengalaman game luwih nyata.

    Turbo kanggo Auto-geni

    Kanthi fungsi bledosan siji-klik kanggo njupuk terus-terusan, sampeyan bisa entuk akurasi target sing luwih dhuwur lan pengalaman sing luwih apik ing game olahraga FPS.

    Ngisi daya cepet

    Tahan kanggo 8-10 jam panggunaan terus-terusan kanthi mung 2-3 jam wektu ngisi daya.

    图片10

    Dhuwur-Sensitif

    Tongkat analog dual lan tombol pemicu duwe minimal lag lan tambah sensitivitas, kanggo akurasi unggul ing obahe.

    Multitouch pad

    Pad Multitouch tengah menehi sentuhan ekstra kanggo pengalaman sakabèhé lan nambah kemungkinan game.

    Bluetooth 4.2

    Ora telat, lags utawa interruptions.Sambungan transmisi stabil ing 10 meter.

    图片11

    Tombol Share

    Sampeyan bisa live-stream game utawa nuduhake wektu game karo siji-klik.

    Speaker sing dibangun lan jack headphone stereo

    Kontroler nirkabel dilengkapi speaker lan jack headset stereo, jack audio 3.5mm nawakake solusi audio pribadi sing praktis kanggo tukang game sing pengin ngrungokake game kanthi pribadi.

    图片12

    Apa sing ana ing kothak?

    1 x Wireless Controller kanggo PS4

    1 x Kabel Tipe-C

    2x Jempol Grip Caps

    1 x Manual pangguna

    图片13

    CATATAN:

    *Produk pihak katelu, ora resmi.

    * Mangga ngisi daya dhisik sawise nampa pengontrol.

    * Ora bisa main game PS-5.

    *Yen ana sing salah karo produk, bisa direset.Kanggo nindakake iku mung nggunakake alat cilik lan push tombol reset kang ing mburi controller.

    *Kanggo main game PC, sampeyan kudu nggunakake kabel pangisi daya kanggo nyambung.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita