• 1920x400

Platform sing kompatibel: pengontrol nirkabel PS-4 kompatibel karo PS-4/Pro/Slim/PC.

Versi 2021: Kapasitas baterei ditingkatake dadi 1000mAh, lan jarak kontrol bisa nganti 32 kaki.Motor geter ganda, joystick, layar demek, rasa tombol, efek swara, lan sensitivitas kabeh wis apik, tansah nyedhiyakake kontrol sing tepat lan pengalaman game sing paling apik.

Pengalaman anyar: Kontroler PS-4 sing ditingkatake iki nanggapi luwih cepet, meh ora ana wektu tundha lan mabur.Speaker sing dibangun lan jack headphone stereo, sampeyan bisa masang headphone 3.5mm kanggo seneng game tanpa ngganggu kulawarga lan kanca-kanca.

Desain khusus: Gagang PS-4 iki nganggo gaya graffiti khusus lan bisa digunakake minangka hadiah sing cocog kanggo ulang tahun, Natal lan Dina Anak, nggawe kulawarga, kanca utawa bocah seneng saben dina!

Paket kalebu: pengontrol PS-4 x1, kabel pengisian daya USB mikro x1

Wireless controller compatible with PS-4/PRO/SLIM/PC


Wektu kirim: Nov-19-2021