• 1920x400

Iki minangka pengontrol SWITCH PRO nirkabel kanggo NINTENDO SWITCH/SWITCH LITE, kanthi fungsi TURBO 3 tingkat, getaran luwes 4 tingkat, kontrol gerakan enem sumbu, tombol wake-up lan tombol pemetaan siji-tombol.

SWITCH controller

1. [Desain Anyar Ngalih Controller]: Ngalih controller iki cocok kanggo Nintendo Ngalih lan Ngalih Lite.Ora mung nduweni desain gambar khusus, nanging uga nduweni fungsi Turbo, fungsi geter frekuensi dhuwur, sensor multi-gyro, tangi siji-tombol, tombol pemetaan, fungsi gambar lan fungsi liyane.Iku gampang banget kanggo nggunakake lan produk paling apik kanggo wong sing seneng game.

 

2. [Fungsi turbo luwes]: Kanthi fungsi turbo, fungsi shooting otomatis lan semi-otomatis bisa disetel.Fungsi kontak otomatis saka controller bisa disetel ing kacepetan 5/12/20 kaping per detik.Yen sampeyan ngulang tombol kanggo dangu, sampeyan bakal aran kesel.Kanthi nggunakake fungsi motret cepet, sampeyan bisa dibebasake saka operasi tombol sing gampang lan nyuda kesel saka tombol sing bola-bali.

 

3. [Gyroscope Six-axis & multi-geter]: Dibangun ing giroskop enem-sumbu kanggo nggawe instruksi operasi saka sensor gyroscope luwih akurat.Uga nduweni fungsi geter frekuensi dhuwur, lan intensitas geter bisa diatur ing 4 tingkat (ora ana / lemah / standar / kuwat), sing bisa disetel kanggo intensitas geter sing cocok utawa intensitas geter favorit miturut jinis game. .Seneng pengalaman game sing digawa dening setelan khusus sampeyan.

 

4. [Baterei kapasitas gedhe & panggunaan jangka panjang]: Dilengkapi baterei 550mAh, bisa diisi kanthi lengkap sajrone udakara 2 jam, lan bisa digunakake terus-terusan sajrone 10 nganti 15 jam, ngidini sampeyan duwe wektu game tanpa gangguan.Lan nduweni fungsi pangeling baterei kurang kanggo ngiringan sampeyan.

 

5. [Desain lan ukuran sing nyaman] genggeman sing dirancang kanthi ergonomis, joystick cekung, materi non-slip matte luwih cocog karo tangan, nyuda tekanan driji lan nyegah kringet.Lan super entheng, kira-kira 160g, dadi sampeyan ora bakal kesel sawise ditahan nganti suwe.


Wektu kirim: Dec-10-2021