• 1920x400

Iki minangka pengontrol PRO nirkabel MYTRIX kanthi fungsi tangi, jack headphone, AUTO-FIRE TURBO, kontrol gerakan, getaran sing bisa diatur, lsp., jambon ceri.

 

1. [Wireless switch controller & headphone jack & back to school gift] Controller switch pink kompatibel karo Nintendo switch lan switch lite console, lan bisa main macem-macem game Nintendo Switch, kayata Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda, Splatoon, Breath of The Wild, lsp. Yen dipasangake karo headset kabel, sampeyan bisa entuk audio game sing jelas lan komunikasi karo kanca-kanca tanpa wektu tundha.Iki uga minangka hadiah bali menyang sekolah sing apik kanggo kanca, bocah, lsp.

 

2. [Fungsi Turbo Otomatis & Manual & Wake Up] Ngalih pro nangani ndhukung AUTO lan operasi turbo manual, lan 3 Gir kacepetan turbo luwes, ngijini sampeyan kanggo duwe pengalaman pertempuran luwih anteng ing game.Pemicu lan rocker pas ukuran driji, nyuda lemes driji, lan liyane anti-selip, kurang gesekan rincian nyedhiyani operasi nyaman.Mung tangi console saka mode turu-pencet cendhak tombol ngarep ing controller kanggo nguripake layar lan ndandani iku.

 

3. [3 tingkat geter luwes] Dibangun ing motor dual, 3 tingkat efek geter luwes: banget, medium, lan kuwat, nambah pengalaman game, ngoper controller ngijini sampeyan kanggo aran pemandangan perang ing game luwih realistis.

 

4. [Kontrol gerakan lan desain ergonomis] Ngalih pro nangani nggunakake gyroscope sensor 6-sumbu, kang bisa nindakake kontrol banget pas posisi, kacepetan lan operasi, lan cepet miwiti / mungkasi gerakan.Kombinasi PINK CHERRY BLOSSOMS, genggaman melengkung, rocker cekung, lan desain tata letak tombol sing cukup njamin operasi sing nyaman.

6. [Wektu game dawa lan garansi 1 taun] Dibangun ing 600mAh nirkabel sing bisa diisi ulang profesional nangani Nintendo Ngalih, ndhukung 15-18 jam wektu game sawise 2-3 jam ngisi daya lengkap, nyedhiyakake kabel USB, wektu game ora ana maneh amarga kanggo baterei kurang Lan diselani.Waca pandhuan ing paket kasebut kanthi teliti.Yen sampeyan duwe pitakonan bab controller, please aran gratis kanggo hubungi kita, lan kita bakal nyedhiyani layanan sawise-sales marem.

NINTENDO SWITCH/LITE wireless controller


Wektu kirim: Dec-17-2021