• 1920x400

1. [Versi 12.0.0 panganggo nganyari: Takon bakul njaluk paket upgrade anyar!!!】 Kinerja nirkabel lan stabil: Liwat Bluetooth, pengontrol pro switch iki bisa disambungake kanthi cepet lan stabil menyang konsol switch.Teknologi nirkabel kanthi kinerja dhuwur bisa nyedhiyakake sinyal sing bisa dipercaya sajrone 32 kaki tanpa wektu tundha.

 

2.Dhukungan kontrol gerakan: liwat giroskop 6-sumbu sing dibangun kanggo ndeteksi gerakan sing rinci, pengontrol switch sing dianyari bisa dadi kacepetan, posisi lan kontrol sing tepat, gerakan wiwitan / mandheg kanthi cepet.

 

3.Fungsi Dual Motors & Turbo: Funlab dual-motor pengontrol nirkabel nambah pengalaman game liwat 3-tingkat geter, ngijini sampeyan kanggo ngetik game liwat saran fisik;3 kacepetan turbo luwes, saka 5 kaping/detik, 12 kaping/detik lan 20 kaping/Detik.Sampeyan bisa seneng kacepetan turbo paling apik kanggo perang lan dadi wong pungkasan sing ngadeg.

 

Ergonomi: Bentuk gamepad kanthi alami pas karo tangan sampeyan.Gagang kasebut dirancang kanthi tekstur kanggo nambah gesekan lan nyegah kringet tangan.Malah yen sampeyan muter game kanggo dangu, sampeyan bisa aran nyaman.

 

Wektu game sing dawa: Gamepad pengontrol switch Funlab nduweni baterei lithium 600mAh sing dibangun, sing bisa digunakake nganti 8-10 jam sawise diisi daya, lan wektu ngisi daya 2-3 jam.

NINTENDO SWITCH PRO controller switch controller replacement, wireless switch controller supports rechargeable


Wektu kirim: Nov-26-2021