• 1920x400

1. Kompatibilitas sampurna: Dirancang kanggo Nintendo Ngalih-panggantos becik kanggo Ngalih Joycon;pesawat padha tombol Joy-con asli;saben tangan bisa digunakake independen utawa disambungake menyang console kanggo nggunakake ing mode genggem;bahan ABS tahan gores lan non-slip.Ergonomis nyaman Neon Biru lan Neon Abang Joy Pads.

2. Inovatif desain kontrol tliti dhuwur: Saben controller wis pesawat lengkap tombol, kang bisa digunakake minangka controller sawijining, lan saben controller ngemot tembang macapat lan sensor gyroscope, nggawe iku bisa kanggo independen ngontrol gerakan kiwa lan tengen.Tujuan lan tembak kanthi tepat.

3. Humanized lan cepet cocog: Multi-fungsi controller menehi pemain karo macem-macem cara anyar lan ngageti kanggo muter.Koneksi nirkabel/kabel Bluetooth, sinyal stabil;nyambungake maneh otomatis;urip baterei sing bisa diisi ulang kira-kira 10 jam, 20 jam nalika main game tanpa geter;ngisi daya liwat console utawa mirco usb.

4. Wigati dimangerteni:

(1) Iki minangka sulih becik kanggo 3rd Party Joy-con;

(2) Ora ana NFC (amiibo) utawa IR Motion;

(3) Ora cocok kanggo cangkang utawa gagang;

(4) Nalika Nintendo nganyari console, iku perlu kanggo nyambung menyang PC kanggo nganyari nangani

Left and right NEON JOYCON pad controller with wrist strap

fitur

· Gampang digunakake lan gampang banget dipasangake.

· Ergonomis lan nyaman Neon Biru lan Neon Abang Joy Pads

· Nuduhake karo kanca lan seneng tumindak wong loro ing game sing didhukung.

· Saben controller wis pesawat lengkap tombol, kang bisa digunakake minangka controller sawijining.

· Bend kanggo pas karo tangan sing luwih apik lan kompatibel karo Nintendo Ngalih minangka panggantos Joy Cons.

· Kontrol geter lan gerakan dobel nggawe game luwih immersive.Apa sampeyan muter vertikal utawa horisontal, iki isih kompeten.


Wektu kirim: Dec-03-2021