• 1920x400

Pengontrol Nirkabel DOSLY Kompatibel karo Konsol PS 4/Pro/Slim/PC/Android/IOS 13 kanthi Getaran Ganda, Pad Tutul, Bluetooth, Jack Headset Stereo, Kontrol Gerakan Six Axis, Oranye Isi Ulang

Katrangan singkat:

Ukuran: 15*10*5 CM

Bobot: 197,3 g

Urip baterei: 5-8 Jam

Wektu Ngisi daya: 2-3 Jam

Wektu siyaga: 2 Wulan

Sensor: Enem-Axis

Jarak kerja: 33ft/10m


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    1.AllowEEN THEME DESIGN PIHAK KETIGA PENGENDALI NIRKABEL: Iki minangka panggantos pihak katelu dudu pengontrol resmi,Pengontrol ps4 gaya halloween ireng ndhukung game populer sing luar biasa.Iku kompatibel karo kabeh sistem Windows kayata Win 7/8/9/10/XP/Vista, etc.

    2. HIGH-FIDELITY WIRELESS AUDIO lan UPGRADE kanggo 1000mAh BATERAI LIFE: Akselerometer terpadu lan gyroscope duwe sensitivitas dhuwur, kang luwih nyaman kanggo terus kanggo dangu.Sauntara kuwi, pengontrol ps4 nirkabel mung mbutuhake wektu ngisi daya 2,5 jam lan wektu dolanan nganti 10 jam.

    3.A GREAT Immersive GAMING EXPERIENCE: New Lip Prints Black PS4 controller nambah port audio 3,5 mm, speaker dibangun ing sing njagong ing controller, digunakake utamané minangka liya kanggo nambah kecemplung pamuter tanpa ngganggu kulawarga utawa kanca sak kamar. .

    4.Material sing luwih apik kanggo TOMBOL lan JOYSTICK Nawakake KENYAMANAN GAMING MAKSIMUM: Sawise dites kanthi ketat, tombol lan joystick ps4 bisa digunakake nganti siji yuta kaping.Kontroler game ps4 nirkabel dirancang kanthi ergonomis kanthi joystick asimetris, sing bisa ngilangi rasa kesel otot nalika gabung karo jempol.

    5. HADIAH SURPRISE kanggo kanca lan bocah-bocah: Kontroler ps4 nirkabel bisa dadi hadiah paling apik kanggo ulang tahun kanca lan festival apa wae, kayata Halloween, Thanksgiving, Natal

    图片8
    图片9

    RIIKUNTEK Wireless Controller kanggo PS4

    Kontroler nirkabel nggunakake teknologi sambungan Bluetooth, sing nduweni kompatibilitas sing amba, sambungan stabil lan jarak sambungan 33 FT.Cocog kanggo Playstation 4/Pro/Slim, PC, Android, IOS 13, lan piranti Bluetooth liyane.Ayo sampeyan seneng seneng game.

    Wigati dimangerteni: Pengontrol Nirkabel RIIKUNTEK dudu pengontrol resmi.

    图片10

    图片11

     图片12

    Graffiti Khusus lan Pribadi

    Eksterior pengontrol nirkabel ditutupi pola graffiti sing keren, warna-warni lan individu. Ana sawetara beda ing pola saben pengontrol nirkabel.Ora bakal bingung controller nalika main game karo kanca.A hadiah sampurna kanggo kulawarga lan kanca-kanca.

    Kontrol sing tepat

    Desain ergonomis ngijini sampeyan kanggo mencet tombol tumindak sensitif kanthi akurat lan gampang, mung penet cahya, controller bakal langsung menehi saran kanggo game, ngurangi risiko kesalahan operasi.

    Sensitivitas dhuwur

    360 ° Joystick & Sensor Enem-Axis ngidini sampeyan ngontrol gerakan karakter game kanthi akurat, empati karo karakter kasebut, lan nyemplungake dhewe ing jagad game.

     

    Fitur

    图片13 图片14 图片15

    Dualshock

    Kontroler nirkabel duwe loro motor sing dibangun, sing nyedhiyakake efek geter sing beda-beda sajrone nembak, perang, lan game medeni, nggawe atmosfer game lan nambah raos substitusi.

    Liyane Cara kanggo Play

    Layar tutul sensitif menehi cara kontrol liyane kanggo karakter game.Kontrol layar demek lan kontrol joystick bisa diowahi kanthi karsa.

    Wigati dimangerteni manawa fungsi tartamtu saka layar tutul gumantung ing game kasebut.

    Nuduhake swasana ati

    Tombol "Share" bisa nuduhake rekaman game, swasana ati, pengalaman menyang piranti lunak sosial, lan komunikasi karo pemain game babagan nyenengake game kasebut.

    图片16

    Sambungan Konsol PS4
    1. Langkah 1: Uripake konsol PS4 lan sambungake karo pengontrol PS4 (negara mati) kanthi nggunakake kabel USB.
    2. Langkah 2: Pencet tombol Ngarep, lan indikator bar lampu LED RGB sumunar.Nalika sambungan sukses, bar lampu LED bakal tansah urip.
    3. Langkah 3: Copot kabel USB, lan sampeyan bisa seneng game karo controller nirkabel liwat teknologi Bluetooth.

    Daya mati: Pencet tombol Ngarep kanggo 10 detik, banjur controller bakal mati.
    Sambungake maneh: Pencet tombol ngarep, pengontrol PS4 bakal nyambung kanthi otomatis menyang konsol tanpa kabel USB maneh.
    Sambungan Android / IOS13 / PC
    1.Step 1: Nguripake bluetooth piranti.
    2. Langkah 2: Pencet terus tombol SHARE lan HOME ing wektu sing padha kanggo 3-5 detik, lampu indikator bakal kerlip cepet.
    3. Langkah 3: Pilih "DUALSHOCK 4 Wireless Controller"/"Wireless Controller" ing dhaptar Bluetooth.Lampu indikator bakal tansah urip kanggo nuduhake sambungan sukses.
    Wigati: PC kudu nginstal driver kanggo nggunakake pengontrol nirkabel.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita