• 1920x400

DOSLY PS4 Controller Wireless Controller Kompatibel karo PS-4/Pro/Slim/PC, karo Dual Getaran Game Remote-1000mAh

Katrangan singkat:

Platform sing Kompatibel】Pengontrol nirkabel PS-4 kompatibel karo PS-4/Pro/Slim/PC.

Edisi 2021】kanthi kapasitas baterei nganti 650mAh, ngontrol jarak nganti 32 kaki. Motor geter ganda, joystick, layar demek, rasa tombol, audio lan sensitivitas kabeh wis apik, tansah nyedhiyakake kontrol sing tepat lan pengalaman game sing paling apik.

Pengalaman Anyar】Kontrol PS-4 sing ditingkatake iki nanggapi luwih cepet, meh ora ana lag lan drift. Dibangun ing speaker lan jack headset stereo, sampeyan bisa masang headset 3.5mm kanggo seneng game tanpa ngganggu kulawarga lan kanca-kanca.

Desain Khusus】Pengontrol PS-4 iki nganggo gaya graffiti khusus lan bisa digunakake minangka hadiah sing cocog kanggo ulang tahun, Natal lan Dina Anak, nggawe kulawarga, kanca utawa bocah seneng saben dina!

Paket Termasuk】Pengontrol PS-4 x1, Kabel Pengisian USB Mikro x1


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    Platform sing Kompatibel】Pengontrol nirkabel PS-4 kompatibel karo PS-4/Pro/Slim/PC.

    Edisi 2021】kanthi kapasitas baterei nganti 650mAh, ngontrol jarak nganti 32 kaki. Motor geter ganda, joystick, layar demek, rasa tombol, audio lan sensitivitas kabeh wis apik, tansah nyedhiyakake kontrol sing tepat lan pengalaman game sing paling apik.

    Pengalaman Anyar】Kontrol PS-4 sing ditingkatake iki nanggapi luwih cepet, meh ora ana lag lan drift. Dibangun ing speaker lan jack headset stereo, sampeyan bisa masang headset 3.5mm kanggo seneng game tanpa ngganggu kulawarga lan kanca-kanca.

    Desain Khusus】Pengontrol PS-4 iki nganggo gaya graffiti khusus lan bisa digunakake minangka hadiah sing cocog kanggo ulang tahun, Natal lan Dina Anak, nggawe kulawarga, kanca utawa bocah seneng saben dina!

    Paket Termasuk】Pengontrol PS-4 x1, Kabel Pengisian USB Mikro x1

    3
    4
    6
    7





  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita