• 1920x400

DOSLY Gamepad Controller kanggo PS4, Wireless PS4 Controller Kompatibel karo PS4/Slim/Pro (Black)

Katrangan singkat:

1.AllowEEN THEME DESIGN PIHAK KETIGA PENGENDALI NIRKABEL: Iki minangka panggantos pihak katelu dudu pengontrol resmi,Pengontrol ps4 gaya halloween ireng ndhukung game populer sing luar biasa.Iku kompatibel karo kabeh sistem Windows kayata Win 7/8/9/10/XP/Vista, etc.

2. HIGH-FIDELITY WIRELESS AUDIO lan UPGRADE kanggo 1000mAh BATERAI LIFE: Akselerometer terpadu lan gyroscope duwe sensitivitas dhuwur, kang luwih nyaman kanggo terus kanggo dangu.Sauntara kuwi, pengontrol ps4 nirkabel mung mbutuhake wektu ngisi daya 2,5 jam lan wektu dolanan nganti 10 jam.

3.A GREAT Immersive GAMING EXPERIENCE: New Lip Prints Black PS4 controller nambah port audio 3,5 mm, speaker dibangun ing sing njagong ing controller, digunakake utamané minangka liya kanggo nambah kecemplung pamuter tanpa ngganggu kulawarga utawa kanca sak kamar. .

4.Material sing luwih apik kanggo TOMBOL lan JOYSTICK Nawakake KENYAMANAN GAMING MAKSIMUM: Sawise dites kanthi ketat, tombol lan joystick ps4 bisa digunakake nganti siji yuta kaping.Kontroler game ps4 nirkabel dirancang kanthi ergonomis kanthi joystick asimetris, sing bisa ngilangi rasa kesel otot nalika gabung karo jempol.

5. HADIAH SURPRISE kanggo kanca lan bocah-bocah: Kontroler ps4 nirkabel bisa dadi hadiah paling apik kanggo ulang tahun kanca lan festival apa wae, kayata Halloween, Thanksgiving, Natal


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    1.AllowEEN THEME DESIGN PIHAK KETIGA PENGENDALI NIRKABEL: Iki minangka panggantos pihak katelu dudu pengontrol resmi,Pengontrol ps4 gaya halloween ireng ndhukung game populer sing luar biasa.Iku kompatibel karo kabeh sistem Windows kayata Win 7/8/9/10/XP/Vista, etc.

    2. HIGH-FIDELITY WIRELESS AUDIO lan UPGRADE kanggo 1000mAh BATERAI LIFE: Akselerometer terpadu lan gyroscope duwe sensitivitas dhuwur, kang luwih nyaman kanggo terus kanggo dangu.Sauntara kuwi, pengontrol ps4 nirkabel mung mbutuhake wektu ngisi daya 2,5 jam lan wektu dolanan nganti 10 jam.

    3.A GREAT Immersive GAMING EXPERIENCE: New Lip Prints Black PS4 controller nambah port audio 3,5 mm, speaker dibangun ing sing njagong ing controller, digunakake utamané minangka liya kanggo nambah kecemplung pamuter tanpa ngganggu kulawarga utawa kanca sak kamar. .

    4.Material sing luwih apik kanggo TOMBOL lan JOYSTICK Nawakake KENYAMANAN GAMING MAKSIMUM: Sawise dites kanthi ketat, tombol lan joystick ps4 bisa digunakake nganti siji yuta kaping.Kontroler game ps4 nirkabel dirancang kanthi ergonomis kanthi joystick asimetris, sing bisa ngilangi rasa kesel otot nalika gabung karo jempol.

    5. HADIAH SURPRISE kanggo kanca lan bocah-bocah: Kontroler ps4 nirkabel bisa dadi hadiah paling apik kanggo ulang tahun kanca lan festival apa wae, kayata Halloween, Thanksgiving, Natal

    sddgdh
    dsaffdsf

    Kepiye cara masangake menyang P4/P4 Pro/PC(Win7/8/8.1/10)?

    P4: Sambungake pengontrol menyang konsol P4 liwat kabel USB nalika pengontrol mati. Lampu pangisi daya kuning urip banjur pencet terus tombol "P4" kanggo masangake.

    PC:(1) Sambungake pengontrol menyang kabel USB PC lan digunakake minangka pengontrol kabel.

    (2) Sambungake controller menyang Notebook liwat tombol Share lan tombol PS.

    Fitur

    csdfd

    图片1

     图片2

    Nganyarke Layoutits fungsi sing luar biasa fleksibel, kang nawakake tukang game kemampuan kanggo nindakake iku kaya muter kabel utawa nirkabel , Evolved analog kelet ngidini kanggo akurasi unparalleled karo saben pamindhahan. Kontrol gamepad D-padP4 Precisive Dhuwur digawe kanggo pengalaman game sing apik banget.Tata letak optimized saka tombol lan sensitivitas dhuwur dual analog kelet bisa nambah akurasi wektu kritis, lan menakake game nalika ngurangi wektu nanggepi. D-pad Precisive Dhuwur Bentuk lan sensitivitas pemicu wis ditingkatake supaya bisa digunakake kanthi luwih apik, menehi apa sing dikarepake ing game sampeyan.

     

    Fitur

    图片3 图片4 图片5
    Tombol SHARE ButtonSHARE nggampangake interaksi sosial kanthi video gameplay lan unggahan layar Sensitive Touch PadTouch pad sing ndhukung multi-touch mbukak kemungkinan gameplay anyar, pengontrol game premium kudu diduweni kanggo pemain nyata. Dual.shock FeedbackPengontrol bisa menehi umpan balik geter cepet pas wektune nalika game nemoni serangan lan tabrakan amarga 2 motor kejut sing dibangun.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita