• 1920x400

Babagan Kita

MCLDOSLYminangka produsen pengontrol game video profesional sajrone pirang-pirang taun kanthi bengkel produksi profesional dhewe.Contone, kita duwe SMD Line kanggo game controller patching lan naleni ic, lan silkscreen kanggo logo selaras, OEM lan ODM kanggo pelanggan, lan enem baris produksi kanggo produksi aksesoris game lan loro baris produksi kanggo packing, lan loro produksi kanggo mriksa lan test controller. sadurunge dikirim.Pengontrol Game Kaya pengontrol PS3, pengontrol PS4, aksesoris PS5, pengontrol Switch Pro lan pengontrol Switch Joy-con, pengontrol ponsel kanggo Android lan IOS lan pengontrol xbox uga laris ing Eropa, Amerika, Timur Tengah lan negara-negara Asia kanggo sing dealers, perusahaan e-commerce, perusahaan komputer lan perusahaan TV lan gedhe game controller wholesales.

Produk Kita

Pengontrol game MCLDOSLY dirancang kanggo nggawe pengalaman game konsol Playstation lan Nintendo Switch menyang platform game apa wae kanthi operasi sing gampang, gampang dipasangake lan nyambungake, daya tahan banget lan umur baterei sing dawa.Desain pemicu sing sampurna lan joystick sing bisa diklik nggawe sampeyan seneng pengalaman konsol lengkap.Lan gampang banget kanggo dipasangake lan disambungake liwat bluetooth utawa USB, plug lan muter langsung ing Playstation, xbox lan Nintendo Switch Consoles Windows 7/8/10/XP/Laptop, PS3, Switch, Android, TV Box liwat bluetooth utawa adaptor nirkabel USB.Padha ndhukung muter game ing luwih saka ewu game uap lan 10-20 jam game karo baterei lithium ion.

Budaya Perusahaan

Kita mutusake kanggo menehi pemain game merek game asli kanggo ngubengi budaya game.Kontroler kita dirancang khusus kanggo para profesional game lan penggemar game sing kurang dilayani.Komitmen utama kita yaiku kanggo nemtokake, ngrancang lan ngembangake pengontrol kanthi kapabilitas lan teknologi sing unggul, kanggo nambah gaya urip game industri video game lan ngembangake budaya video game menyang langkah sabanjure.

We offer produksi cepet lan wektu pangiriman paling cendhak nanging layanan kontrol kualitas produksi paling ketat, welcome sembarang pitakonan lan proyek OEM lan ODM

 

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?