bab kitacompany_intr_hd_ico

Michelin
Fokus ing Service Automobile

5 taun Sajarah lan Arep, Striving kanggo nambah gaya urip game
Sajrone 5 taun kepungkur, game MCLDOSLY wis nggawe peralatan video game kelas profesional lan nggawa peralatan lan pengontrol kasebut langsung menyang tukang game, liga lan grosir paling gedhe lan tansah ngupayakake nawakake pengontrol legenda sing paling apik lan nambah gaya urip game kanggo hiburan video game.

Company img

Pilih kita

Kita uga nawakake keuntungan gedhe kanggo kabeh pelanggan, anyar lan bali.Bebas bae kanggo mriksa alasan liyane kanggo dadi klien kita lan duwe pengalaman tuku repot-free.

  • 5 years of History and Going, Striving to improve the gaming lifestyle

    5 taun Sajarah lan Arep, Striving kanggo nambah gaya urip game

  • Perfect trigger designs and clickable joysticks make you enjoy the full console experience

    Desain pemicu sing sampurna lan joystick sing bisa diklik nggawe sampeyan seneng pengalaman konsol lengkap

  • welcome any inquiries and OEM and ODM project.

    welcome sembarang pitakonan lan proyek OEM lan ODM.

Choose Us Img

CUSTOMER VISIT News

  • NINTENDO SWITCH/LITE pengontrol nirkabel

    Iki minangka pengontrol PRO nirkabel MYTRIX kanthi fungsi tangi, jack headphone, AUTO-FIRE TURBO, kontrol gerakan, getaran sing bisa diatur, lsp., jambon ceri.1. [Pengontrol switch nirkabel & jack headphone & hadiah bali menyang sekolah] Kontroler switch pink kompatibel karo Nintendo switch ...

  • SWITCH controller

    Iki minangka pengontrol SWITCH PRO nirkabel kanggo NINTENDO SWITCH/SWITCH LITE, kanthi fungsi TURBO 3 tingkat, getaran luwes 4 tingkat, kontrol gerakan enem sumbu, tombol wake-up lan tombol pemetaan siji-tombol.1. [Desain Anyar Ngalih Controller]: Ngalih controller iki cocok kanggo Nintendo Ngalih lan Ngalih Lite ....

  • Kontrol pad NEON JOYCON kiwa lan tengen kanthi tali bangkekan

    1. Kompatibilitas sampurna: Dirancang kanggo Nintendo Ngalih-panggantos becik kanggo Ngalih Joycon;pesawat padha tombol Joy-con asli;saben tangan bisa digunakake independen utawa disambungake menyang console kanggo nggunakake ing mode genggem;bahan ABS tahan gores lan non-slip.Nyaman kanthi ergonomis ...

  • NINTENDO SWITCH PRO controller switch panggantos controller, nirkabel switch controller ndhukung rechargeable

    1. [Versi 12.0.0 panganggo nganyari: Takon bakul njaluk paket upgrade anyar!!!】 Kinerja nirkabel lan stabil: Liwat Bluetooth, pengontrol pro switch iki bisa disambungake kanthi cepet lan stabil menyang konsol switch.Teknologi nirkabel kanthi kinerja dhuwur bisa nyedhiyakake sinyal sing bisa dipercaya sajrone 3 ...

  • Kontroler nirkabel kompatibel karo PS-4/PRO/SLIM/PC

    Platform sing kompatibel: pengontrol nirkabel PS-4 kompatibel karo PS-4/Pro/Slim/PC.Versi 2021: Kapasitas baterei ditingkatake dadi 1000mAh, lan jarak kontrol bisa nganti 32 kaki.Motor geter ganda, joystick, layar demek, rasa tombol, efek swara, lan sensitivitas duwe ...